At gå til sport bringer glæde og lykke i livet. Det gavner dig sundhedsmæssigt men også socialt. Man kunne godt tro at det kun var noget for de yngre generationer, men der er mange foreninger der tilbyder hold for dig der er 60+.
Her har vi 5 bud på sportsaktiviteter til 60+ årige du kan prøve på Frederiksberg:

1. Bordtennis – Frederiksberg Bordtennisklub

I Frederiksberg Bordtennisklub tilbyder de hold for dig der er 60+. Den olympiske sportsgren hjælper ikke blot din kondition, men også din balanceevne og hånd-øje-koordination. Er det nu du skal genleve din tid som klubmester? Så nup en prøvetræning!

Frederiksberg Bordtennisklub

2. Løbetræning – Ældre Sagen

På Ældre Sagens løbehold kan alle følge med. De har nemlig tilrettelagt skemaet med en varieret intervaltræning som samler alle. Udover løbetræningen er der også fælles opvarmning samt kaffe og te på Kedelhallens café når løbeturen er omme.

Ældre Sagen – Frederiksberg

3. Seniorgymnastik – Idræt i Dagtimerne

Gymnastik er perfekt til dig der gerne vil styrke dine muskler og få pulsen lidt op. Til seniorgymnastik i Mariendals-Hallen vil øvelserne give sved på panden, uden at være alt for anstrengende.

Idræt I Dagtimerne – Frederiksberg

4. Badminton – Frederiksberg Badminton Klub

Om du er letøvet eller helt ny til badminton, så har Frederiksberg Badminton Klub et hold til dig. Du har mulighed for at spille i dagtimerne og blive trænet af en uddannet badmintontræner. Du får både opvarmning og tekniktræning. Herefter er der mulighed for at bruge hvad du har lært i en double kamp.

Frederiksberg Badminton Klub

5 Cirkeltræning – BevægDig60+

Cirkeltræning er tidsbesparende og effektivt. På kort tid får du trænet muskeltræning, kondition og udholdenhed. Der er lidt fart på og du vil få pulsen op når du går igennem de 10-14 øvelser per runde. Øvelserne rammer de store muskelgrupper men også de oversete muskler som giver kroppen stabilitet.

BevægDig60+

Find mere på Frederiksberg

Var der ikke lige noget der fangede dig? Så kig videre på Motivu og find endnu mere inspiration med over 40 sportsaktiviteter til 60+ årige.

Anbefalet til 60+ årige

Læs mere om Motivu her.