I en tid med stort fokus på samfundssind, kan virksomheder hente værdifulde points hos forbrugerne ved at hjælpe lokalmiljøet, som står forbrugerne nærmest.

En nylig analyse lavet af Dentsu Aegis Network, viser at næsten hver tredje dansker mener at brands skal hjælpe lokalmiljøet. Idrætsforeninger er derfor en oplagt samarbejdspartner for brands, der ønsker opbakning fra de lokale forbrugere – idrætsforeningerne er hjørnesten i lokalmiljøet og fylder i danskernes bevidsthed.

Når Danmark igen bliver åbnet, vil der være et enormt behov for fysisk aktivitet i fællesskab med andre – en disciplin som idrætsforeningerne mestrer.

Støtter du den lokale frivillige idrætsforening, i en tid hvor de har brug for opbakningnen, rammer du hovedet på sømmet i det helt særlige bånd mellem klubberne og deres medlemmer.

Idrætsforeningerne er hjørnesten i lokalmiljøet og fylder i danskernes bevidsthed

DGI estimerer, at ca. 80% af alle danske idrætsforeninger ønsker flere medlemmer. Hos Motivu har vi udviklet en løsning, hvor virksomhederne kan hjælpe idrætsforeningerne med at realisere potentialet.

Som brand kan du give din lokale idrætsforening en rekrutteringspakke, som skaffer medlemmer i foreningen. Samtidigt vil dit brand synligt blive krediteret for sponsoratet.

[Dit brand] skaffede XX nye medlemmer til [idrætsforening]

Eksempel på en sponsoreret annonce, som vil blive vist til personer i og omkring Rødovre

Annonceringen vil blive vist til flere tusinde danskere i foreningens lokalområde. Og efterfølgende kan dit brand bryste sig af at have skaffet XX nye medlemmer til den lokale forening.

Hvordan foregår det i praksis?

Hos Motivu specialiserer vi os i medlemsrekruttering til idrætsforeninger. I samarbejde med DGI, har vi udviklet en platform, som gør det nemt for prøvemedlemmer at tilmelde sig en prøvetræning digitalt. Og så annoncerer vi prøvetræningerne direkte ud til målgruppen for foreningernes respektive træninger. Se en 60 sekunders video som forklarer konceptet her 👇

Vi har rekrutteringspakker der passer til både små og store budgetter, startende fra under 3.000 kr. Vi dækker alle typer idrætsforeninger i hele Danmark og du kan sponsorere en enkelt lokal forening eller sprede sponsoratet ud til flere foreninger i hele landet.

Er du interesseret, så kontakt Morten Nørsten på 21832321 eller morten@motivu.dk.