At fastholde og tiltrække medlemmer til din idrætsforening er afgørende. Men hvordan gør du det på en effektiv måde, der også minimerer administrationen? Svaret ligger i at integrere en digital tilmeldingsproces på din hjemmeside. Læs med for at opdage, hvordan du kan optimere klubbens hjemmeside og skabe tilmeldinger til jeres prøvetræninger.

Fordelene ved at integrere integrationen fra Motivu

1. Skab forpligtelse: Ved at tilmelde sig en prøvetræning skaber man en forpligtelse, der øger sandsynligheden for deltagelse.

2. Automatiserede påmindelser: Integreringen sikrer, at deltagerne bliver påmindet om den kommende prøvetræning, hvilket reducerer risikoen for glemsomhed.

3. Nem kommunikation: Klubben modtager kontaktinformation på dem, der tilmelder sig, hvilket letter opfølgning og kommunikation.

4. Forberedte trænere: Ved at kende antallet og deltagerne på forhånd kan trænerne forberede sig bedre og levere en mere målrettet træning.

5. Mindre administration: Både klubben og deltagerne undgår besværet med manuel kommunikation, da alle nødvendige oplysninger er tilgængelige.

6. Automatisk opfølgning: Efter prøvetræningen modtager deltagerne en invitation til at blive medlem af klubben, hvilket gør processen nemmere og mere effektiv.

Optimal placering af integrationen

For at maksimere effekten af Motivu-integrationen skal den placeres strategisk på din hjemmeside:

  1. Øverst på forsiden: Synliggør integrationen med det samme for besøgende på din hjemmeside, ved at placere den øverst på klubbens forside.
  2. En knap øverst på forsiden: Gør det let for besøgende at finde tilmeldingssiden ved at inkludere en knap, som fører den besøgende direkte hen til jeres prøvetræninger.
  3. Fane i menuen: Skab let adgang til jeres prøvetræninger ved at inkludere en fane i menuen med navnet “Prøvetræninger”, hvor I har installeret integrationen med jeres prøvetræninger.

Få hjælp til opsætning og placering

Har du brug for hjælp til at integrere Motivu på din hjemmeside eller placere den optimalt? Motivu står klar til at hjælpe dig med at få mest muligt ud af din integration. Kontakt os i dag for vejledning og support.

Se videoen nedenfor for en mere detaljeret forklaring af fordelene ved Motivu integration:

Optimer din klub eller forenings online tilstedeværelse i dag ved at implementere Motivu integrationen og oplev de mange fordele det medfører for både klubben og dens kommende medlemmer.

Har du brug hjælp til opsætning eller placering af integrationen, så tøv ikke med at kontakte os på frederik@motivu.dk.