Som barn på Frederiksberg kommune er der rig mulighed for at gå til sport. Mange af de nedenstående tilbud giver mulighed for at forældre kan træne sammen med deres børn.

Her er 5 bud på sjove sportsgrene du kan prøve:

FCX (3-4 år)

FCX er et fodboldfællesskab, men der foregår meget mere end bare boldspil i klubben. Årgang 2018-19 har mulighed for at komme til Play:Lab. Her er der fokus på perception, motorik og koordination men i stor grad også sjov og leg. Her vil både børn og forældre få sved på panden og smil på læben. Udover Play:Lab tilbyder FCX også Futsal hold til dem der er lidt ældre.

FCX

Brug Bolden (3-5 år)

Hos Brug Bolden er der mulighed for at starte til idræt under trygge rammer. Dette giver børn en meget sikker start og en god oplevelse med sportsforeninger. Her kan man gå til Boldleg sammen med forældre. Der er fokus på motorik, koordination og sansestimulering, som bliver udviklet gennem leg.

Brug Bolden

Mujin-kai Shotokan Karate-do (8+ år)

Karate er en kampsport der er blevet dyrket siden helt tilbage i 1800-tallet. I Mujin-kai Shotokan Karate-do dyrker de traditionel japansk karate og der bliver lagt vægt på de grundlæggende elementer omkring korrekte og effektive teknikker, dyder og disciplin. Der er mulighed for at forældre kan træne sammen med deres børn.

Mujin-kai Shotokan Karate-do

Frederiksberg Sport Stacking Klub (7+ år)

Hvis du har hurtige hænder, så er sport stacking nok noget for dig. I denne alternative sportsgren handler det om at stable og samle kopper så hurtigt som muligt. Derfor får du trænet din koordination, koncentration og hastighed. Klubben dyrker sporten på et internationalt niveau og var i 2022 medarrangører til verdensmesterskaberne.

Frederiksberg Sport Stacking Klub

Frederiksberg Rugby Klub (3-8 år)

Rugby er en fysisk sport men man behøver ikke være stor og stærk for at være en god rugbyspiller. Der er nemlig plads til alle. Det kræver ikke specielt meget at komme i gang og der er hold helt ned til 3-årige. I rugby lærer man om samarbejde og boldspil alt imens man har det sjovt.

Frederiksberg Rugby Klub

Fandt du ikke noget for dig? Så kig videre inde på Motivu hvor der er over 60 sportshold for børn under 12. Se også vores artikel om sportsaktiviteter for 60+ årige.