Hos Brønshøj Bordtennis er stemningen altid munter. De er en klub der lægger stor vægt på det sociale og der bliver ofte hyggesnakket blandt spillerne. Klubben holder til i Grøndal MultiCenter og tilbyder hold til både de helt unge under 11 år og helt op til seniorer.

Klubben har siden sæsonstart været aktive på Motivu og det er noget trænerne er meget glade for. Cheftræner Mads Westermann er især en af dem der er glade:

”Det er virkelig dejligt at vide at nu kommer der nogen nye. Man ved at i dag får jeg 2 nye og så tilrettelægger jeg træningen sådan at der er lidt mere rum til 2 nye.”

I stedet for at Mads skal bruge til på administrations arbejde omkring prøvetræninger så automatiserer Motivu det hele. På den måde får Mads mere tid til at fokusere på træningen og de medlemmer der møder op:

”Som træner og som den der bruger det, så er jeg super glad for det. Så det har givet mig nogen nye værktøjer.”

”Jeg var bange for at folk ville melde sig til og så ikke møde op. Men det er kun sket en gang. Så det er jeg super positiv over. Som træner vil jeg være fortaler for at vi bruger Motivu.” fortsætter Mads.

Før Motivu foregik det meste af markedsføringen ved mund til mund og ”så håbede man at der var nogen der kendte nogen”. Men ved hjælp af Motivu og lidt sociale medier er der kommet mere gang i rekrutteringen hos Brønshøj Bordtennis.

“Vi er rigtig glade for vores samarbejde og får en hel del henvendelser og tilmeldinger til prøvetræning … Vi er meget spændte på hvordan det kommer til at gå med tilmeldingerne ved næste sæsonstart i august samt september.” udtaler Dennis Skaarup, sportschef og ungdomsleder hos Brønshøj Bordtennis.