Motivu skal være et aktiv for at styrke dansk amerikansk fodbold i fremtiden!

Dansk amerikansk fodbold bliver stadig mere populært i Danmark, og nu er der godt nyt for sportens fremtid. Motivu og forbundet DAFF (Dansk Amerikansk Fodbold Forbund) har netop indgået en samarbejdsaftale, der vil styrke sporten og hjælpe alle klubber i hele landet med mere synlighed og medlemsrekruttering.

“Det har været utroligt værdifuldt for os at få styr på vores tilmeldingsproces! Tidligere oplevede vi udfordringer med at følge op efter prøvetræninger, men med systemets automatiske opfølgning har vi nu bedre styr på de unge mennesker, der kommer til prøvetræning. Ydermere har vores hjemmeside givet os mere succes end nogensinde før, da vi nu let kan henvise interesserede til vores side, hvor de nemt kan tilmelde sig vores hold.” fortæller Finn Brandsen formand fra Aalborg 89ers.

Nye klubber på vej til at tilslutte sig Motivu

I alt er syv klubber tilknyttet Motivu, og flere klubber er på vej til at oprette sine aktiviteter på Motivu. En konkret succeshistorie fra samarbejdet er Aalborg 89ers, der har fået hele 16 tilmeldinger efter de oprettede deres aktiviteter på Motivu for blot 2 uger siden.

Motivu tilbyder de danske amerikansk fodboldklubber mere synlighed overfor nye potentielle medlemmer, som ønsker at prøve kræfter med sporten. Med samarbejdsaftalen vil Motivu arbejde tæt sammen med DAFF for at styrke sportens udvikling og fremme dens popularitet i Danmark.

Det har været utroligt værdifuldt for os at få styr på vores tilmeldingsproces!

Finn Brandsen // Aalborg 89ers

En anden succeshistorie er AFC Holstebro Dragons, der også har oplevet stor interesse og succes med at synliggøre deres hold på Motivu – dette har resulteret i mere end 100 tilmeldinger.

Amerikanske fodboldklubber skal drage fordel af samarbejdet

Samarbejdsaftalen mellem Motivu og DAFF vil betyde, at flere klubber vil kunne drage fordel af Motivus ekspertise og få hjælp til at gøre deres medlemsrekruttering mere digital. Klubberne vil få mulighed for at tilbyde besøgende af deres hjemmeside en enkel og nem tilmeldingsproces, hvilket vil øge kvaliteten af tilmeldinger og højere konvertering fra at være besøgende til en faktisk tilmelding.

DAFF udtaler sig positivt om samarbejdet og ser frem til at arbejde sammen med Motivu i fremtiden. Ifølge DAFF-direktør Lars Carlsen vil samarbejdet have en stor betydning for sportens fremtid i Danmark:

“Vi er glade for at have et indgået samarbejde med Motivu og kunne tilbyde vores klubber denne mulighed for at sikre flere spillere i fremtiden. Vi er sikre på, at dette samarbejde vil have en positiv effekt på vores klubber og at synliggørelsen af Amerikansk Fodbold kan fremme mere interesse hos de uvisse.”

Motivu og DAFFs samarbejdsaftale er en vigtig milepæl i udviklingen af dansk amerikansk fodbold. Vi kan forvente at se endnu flere klubber og spillere deltage i sporten i den nærmeste fremtid.

Find et ledig hold her!

Læs også, hvordan du kan blive en god ambassadør for din klub her!