Der er gode nyheder for klubberne på Motivu. Vi har nemlig gjort ambassadør programmet tilgængeligt for alle klubber. Klubben kan nu begynde at bruge ambassadør programmet og interessenter af klubben kan bruge deres netværk og dermed hjælpe klubben til at skaffe flere medlemmer. 

Hvad er ambassadør programmet?

Ambassadør programmet går ud på at jeres klub kan bruge interessenter af klubben til at hjælpe med at skaffe tilmeldinger til jeres prøvetræninger. Interessenterne kunne være trænere, medlemmer af klubben, frivillige eller folk som støtter op omkring jeres klub. Det er netop disse mennesker der kender klubben bedst og ved hvad den har at byde på, og derfor er de også de bedste mennesker til at hjælpe med at sprede budskabet omkring klubben. 

Ambassadørerne får adgang til en platform på Motivu, hvor de blandt andet kan følge med i statistikken omkring hvor mange sidevisninger, tilmeldinger og medlemmer de hver især har skaffet til klubben.

Derudover kan klubben opstille konkurrencer og udlodde præmier, så ambassadørerne har endnu mere incitament til at sprede budskabet omkring jeres prøvetræninger. 

Fordelene ved ambassadørprogrammet 

Der er mange fordele ved at bruge ambassadør programmet for jeres klub. Her er listet et par eksempler: 

  • I behøver ikke gå ud og bruge en masse penge på at lave annoncer og reklamer på sociale medier. Brug jeres ambassadørers netværk i stedet for.
  • I bruger interessenter af klubben til at sprede budskabet omkring hvorfor man skal træne i lige præcis jeres klub og hvem kender klubben bedre end dem der selv bruger tid der?
  • Ambassadørerne får et fedt overblik på Motivu, af hvordan de klarer sig i forhold til de andre ambassadører og de kan gennemføre missioner derinde, som er med til at motivere dem, da de stiger i rangering hele tiden.
  • Klubben kan også selv være med til at motivere ambassadørerne ved at lave konkurrencer som udløser præmier. 

Motivus ambassadør program er et rigtig fint koncept, der kan hjælpe folk ude i foreningslivet med at promovere deres egne træninger og gøre dem mere synlige.

Charlotte Rasmussen // ambassadør for Love-to-dance

Ønsker du at komme i gang med ambassadør programmet med din klub, kan du nemt og hurtigt oprette den her. Opret klub

Hvis du derimod har et brændende ønske om at blive ambassadør for en klub, kan du få en oversigt her over alle klubber på Motivu.

Læs om Charlotte Rasmussen fra Love-to-dance, som er et pragteksemplar af en ambassadør for sin klub. Læs artiklen!