Vi er begejstrede for at præsentere endnu et spændende samarbejde mellem Motivu og Gentofte Kommune, der har til formål at fremme idrætslivet og sundheden blandt borgerne i Gentofte. Der ønskes at synliggøre de fantastiske idrætsforeninger og fylde deres eksisterende hold op, hvor der samtidig sættes særligt fokus på de unge (12-25 år) og ældre (60+ år) borgere. Her er alt, hvad du behøver at vide for at tage del i denne inspirerende kampagne!

Oplev en verden af idrætstilbud

Gentofte Kommune har et væld af idrætsforeninger med et utal af tilbud inden for forskellige sportsgrene. Motivu og Gentofte Kommune er endnu en gang klar til at hjælpe med at synliggøre klubbernes hold og aktiviteter. Uanset om du er interesseret i boldspil, dans, fitness, eller noget helt andet, er der en klub for dig. Vi ønsker, at du skal have en bred vifte af muligheder for at finde en aktivitet, der passer til dine interesser og behov.

“Det der Motivu ser sgu da ud til at sparke røv”

Som Mikkel Hansen fra GIK Atletik siger, ser Motivu ud til at sparke røv! Han og andre klubrepræsentanter er begejstrede for det positive bidrag Gentofte Kommune kommer med, for at sikre idrætsforeningerne og borgerne de bedste muligheder. Erfaringerne fra klubberne taler for sig selv, og du kan være en del af denne fantastiske rejse mod en sundere og mere aktiv tilværelse!

Læs hvad andre klubber siger om, at bruge Motivu til at synliggøre deres hold.

Unge og ældre i fokus

Vi er særligt opsatte på at forbedre idrætsmulighederne for de unge (12-25 år) og ældre (60+ år) borgere. Disse to målgrupper har unikke behov og ønsker, og vi ønsker at imødekomme dem bedst muligt. For de unge handler det om at skabe en aktiv og social fritid, hvor de kan udfolde sig og finde fællesskaber. For de ældre er det vigtigt at tilbyde motionsaktiviteter, der fremmer sundhed og livskvalitet. Motivu og Gentofte Kommune er opsatte på at opfylde disse mål og skabe gode oplevelser for alle aldre.

Mærk kampagnens pulsslag i august og januar

Samarbejdet vil dække over to annonceringsperiode, hvor de to kampagner vil starte henholdsvis fra den 7. august til den 6. september 2023 og igen fra den 1. januar til den 31. januar 2024. Disse måneder er nøje udvalgt for at sikre, at du har rig mulighed for at deltage i prøvetræninger og opleve, hvad vores lokale idrætsforeninger har at tilbyde. Så sæt kryds i kalenderen, og gør dig klar til en aktiv start på både det nye år og denne sommer!

Tag del i kampagnen og opret din klub

Er du involveret i en idrætsklub, der endnu ikke er blevet en del af samarbejdet? Fortvivl ikke! Vi inviterer alle idrætsklubber i Gentofte Kommune, der ønsker at være en del af kampagnen, til at oprette sig via Motivu’s hjemmeside på motivu.dk/info-til-klubber/opret-klub. Ved at være en del af kampagnen får din klub unikke muligheder for at tiltrække nye medlemmer og fremme idrætslivet i kommunen.

Sæt gang i en sundere og aktiv hverdag

Vi er begejstrede for det kommende samarbejde mellem Motivu og Gentofte Kommune, der vil gøre en positiv forskel for både idrætsforeninger og borgere i Gentofte. Uanset om du er ung eller ældre, er der noget spændende i vente for dig.