Sommerens store sportsbegivenheder, herunder OL i Paris 2024, har sat sporten i fokus som aldrig før. Med danske atleter, der leverer imponerende resultater, er interessen for sport på sit højeste. Dette skaber en unik mulighed for idrætsforeninger til at drage fordel af den øgede interesse og engagement i sport. Opret foreningens hold og gør det mere effektivt at rekruttere nye medlemmer og administrere tilmeldinger til jeres prøvetræninger. Her er, hvordan din forening kan få mest muligt ud af Motivu.dk.

1. Digitalisering af tilmelding til klubbens prøvetræninger

Traditionelt har tilmelding til prøvetræninger krævet meget manuel administration, hvilket kan være tidskrævende og ineffektivt. Med Motivu.dk kan potentielle medlemmer tilmelde sig prøvetræninger digitalt, direkte fra jeres forenings hjemmeside. Dette betyder, at tilmeldinger kan ske 24/7 uden behov for manuel håndtering. Se hvordan Ballerup Skovlunde Fodboldklub gør det.

2. Øget Synlighed og Tilgængelighed

Motivu.dk fungerer som en central platform, hvor brugere kan søge efter ledige hold på tværs af forskellige sportsklubber. Ved at være til stede på Motivu.dk øger din forening sin synlighed og tilgængelighed, hvilket gør det nemmere for potentielle medlemmer at finde og tilmelde sig jeres hold.

3. Mindre Administration, Mere Fokus på Sport

En af de største fordele ved at bruge Motivu.dk er reduktionen i den administrative byrde. Når tilmeldinger og informationer håndteres digitalt, frigøres der tid til at fokusere på det, der virkelig betyder noget – nemlig sporten og medlemmerne. Trænere og administrativt personale kan bruge mere tid på at skabe gode oplevelser og mindre tid på administration.

4. Økonomiske Fordele

Med en gennemsnitlig medlemskontingent på 1.000 kr. om året og en typisk medlemskabsvarighed på 4 år, har et nyt medlem en livstidsværdi på 4.000 kr. Foreninger, der investerer i medlemsrekruttering via Motivu.dk, kan hurtigt se en økonomisk gevinst uden merudgifter, da haltider og trænere allerede er betalt.

5. Tiltrækning af nye medlemmer

Motivu.dk gør det nemt for interesserede at finde og tilmelde sig prøvetræninger, hvilket kan tiltrække nye medlemmer, som måske ellers ikke ville have fundet vej til jeres forening. Den digitale platform sikrer, at alle har mulighed for at få en invitation til at deltage, uanset deres niveau eller kendskab til sporten.

6. Succeshistorier fra andre foreninger

Mange foreninger har allerede haft stor succes med at bruge Motivu.dk til deres medlemsrekruttering. Læs om den forskel Motivu gør for andre foreninger her

7. Kom i Gang med Motivu.dk

Det er nemt at komme i gang med Motivu.dk. Besøg vores hjemmeside og opret en profil for din forening. Inden for få minutter kan du begynde at rekruttere nye medlemmer og administrere prøvetræninger digitalt. Vi tilbyder 1:1 onboarding, så I nemt og hurtigt kan få en optimal profil.


Motivu.dk er dedikeret til at hjælpe danske idrætsforeninger med at vokse og trives. Ved at bruge vores platform kan din forening rekruttere flere medlemmer, reducere administrationstiden og fokusere på det vigtigste – sporten.


De danske atleters præstationer ved OL 2024

Danmark har haft en bemærkelsesværdig præstation ved OL i Paris 2024. Blandt højdepunkterne er håndboldlandsholdets sejr over Slovenien med 27-19, en vigtig milepæl, da det er Danmarks første OL-sejr i kvindehåndbold siden 2012​.​ De danske herre har også vist gode takter med at gøre rent bord i gruppespillet, hvilket Danmark er de eneste som formåede.

Desuden har badmintonstjernen Viktor Axelsen imponeret med overbevisende sejre i single turneringen, hvor han har slået modstandere som Loh Kean Yew og Lakshya Sen og står nu i sin anden OL guldmedalje. Desværre lykkedes det hverken Mia Blichfeldt, Anders Antonsen eller de danske doubler at spille sig til en medajle.

Disse resultater, sammen med andre stærke præstationer fra danske atleter som Mikkel Bjerg og Emma Norsgaard i cykling, samt dressurteamet med Cathrine Laudrup-Dufour og Daniel Bachmann Andersen, har øget interessen for sport i Danmark​.

Din forening kan drage fordel af denne øgede interesse ved at gøre det nemt for nye prøvemedlemmer at tilmelde sig jeres hold. Lad denne sportssommer være startskuddet til en ny vækst og engagement i jeres idrætsforening.