Sådan installerer du integrationen på din hjemmeside

Et af de lavesthængende frugter for at få nye medlemmer, er at give besøgende på jeres egen hjemmeside mulighed for at tilmelde sig en prøvetræning digitalt. Vi har lavet forskellige videoguides, der nemt og simpelt guider dig igennem de få steps til at have en aktiv integration på din hjemmeside.

Er din hjemmeside bygget i:

  • Foreninglet
  • MemberLink
  • Holdsport
  • GoMINIsite
  • WordPress

Så følg en af disse videoguides 👇

ForeningLet:

“Systemet er meget fleksibelt og passer til de fleste foreningers behov. Vi understøtter mange betalingsformer såsom kortbetaling, betalingsservice, mobilepay osv.”

MemberLink:

“Memberlink er hjemmeside, intranet, bookingsystem og klubstyring i ét.

Memberlink er et effektiv styring af aktiviteter, medlemskaber og frivillige, ligesom systemet giver dig mulighed for at modtage online betaling for medlemskaber, baner osv.”

Holdsport

“Holdsport kendetegner sig ved at være et system for alle i foreningen. Uanset om du er træner, kasserer, almindeligt medlem eller blot forælder til et medlem, så er du involveret via Holdsport-appen.”

GoMINIsite

“Dansk intuitiv brugergrænseflade. Billigt fast månedligt abonnement. Nem tilretning af Meta data. Google Pagespeed på typisk +90*. Telefon og mailsupport. Alle systemopdateringer er gratis.”

WordPress

“WordPress er software designet til alle, der lægger vægt på tilgængelighed, ydeevne, sikkerhed og brugervenlighed. Vi mener, at god software skal fungere med et minimum af opsætning, så du kan fokusere på at dele din historie, produkt eller tjenester frit.”

Er der ikke en video guide til jeres CSM og ønsker at installere Motivus integrationen på jeres hjemmeside – så kontakt os her.

Hvordan fungerer integrationen?

Ofte når man vil bevæge sig ud i foreningslivet og prøve kræfter med en helt ny forening, vil den typiske person enten have hørt fra nogen om den lokale forening. Hvis dette ikke er tilfældet går størstedelen af os ind og googler os frem til den nærliggende badminton, fodbold eller golf klub – alt efter interesse.

Resultaterne for denne søgning vil ofte være klubbens egen hjemmeside.

Det er her integrationen gør sit arbejde!

Eksempel på installation af integrationen
Eksempel på integration for Ballerup Skovlunde

På forsiden møder man en intuitiv og nem digital måde, at tilmelde sig en prøvetræning hos klubben. I undgår derfor en masse telefon- og e-mailkorrespondancer med nye prøvedeltagere, som ønsker at blive en del af jeres klub.

Integrationen vil også være med til sætte skub i antal tilmeldinger til prøvetræning, der gerne i sidste ende bliver til flere medlemmer i jeres forening.

Opret din klub her