En velfornøjet Jørgen Leth breaker nyheden om ‘Motivation by Motivu’

Hvilken nyhed at kunne annoncere op til weekenden – chok nyhed i cykelverdenen!

Den levende legende, Jørgen Leth har skiftet karrieren i kommentatorboksen ud med livet som sportsdirektør for Danmarks nye cykelhold. ‘Motivation by Motivu‘ er stiftet efter stor mangel på kvalitet i årets tour felt mener sportsdirektøren selv – han bakkes op af kommentatorparret Rolf Sørensen og Dennis Ritter. Efter mange års kommentering og dårlige præstationer på Alpe d’huez af de danske ryttere, besluttede Jørgen at nok var nok. Derfor har Jørgen Leth i samarbejde med Motivu oprettet ‘Motivation by Motivu‘, som har rekrutteret nye og spændende talenter gennem gratis prøvetræninger.

Selv udtaler Jørgen Leth om rekrutteringsprocessen:

“Jeg har længe været i dialog med Morten Nørsten om, at lave et nyt dansk dynamit tourhold. Tour-feltet har år efter år været støvet til og mangel på den ekstra dopede person har ikke været at finde siden Bjarne. Derfor er det på tide og dermed mit sidste livsværk til cykelsporten, at sammensætte et hold som er villig til, at løbe op af Mont Ventoux som Froome gjorde det i ’16 eller have en Cavendish der vil skubbe alle andre af cyklen i en sprint for at vinde på Champs-Élysées. Det er disse ryttere vi ønsker at få ind på ‘Motivation by Motivu‘.”

Stolte over samarbejdet!

Med den motivation Leth og Motivu har for projektet, må de findes blandt favoritterne til årets tour, som er kommet med på et wildcard. Mon vi skal opleve Sommeren 92′ endnu en gang?

Vi glæder os over samarbejdet og at Motivu også kan hjælpe til i den professionelle verden med at rekruttere nye medlemmer.” – udtaler Morten Nørsten, stifter af Motivu.

Vi glæder os til at se holdet i topform til sommer og Jørgen give os nogle legendariske oplevelser i alperne.

God Tour!

Er du eller din forening interesseret i Motivu og vores medlemsrekruttering? Så læs mere på https://motivu.dk/club eller kontakt os på https://motivu.dk/kontakt