Overvældende interesse: Braithwaite blev hentet til FC Barcelona efter han havde tilmeldt sig en gratis prøvetræning på motivu. Platformen er midlertidigt nede

Onsdag morgen er det kommet frem, at FC Barcelona skrev kontrakt med den nye stjernespiller fra det danske fodboldlandshold, Martin Braithwaite, efter han via motivu.dk havde deltaget i en gratis prøvetræning i den spanske storklub.

Lykkelige og stolte
Efter nyheden kom ud via en anonym kilde, har opmærksomheden for motivu været overvældende.

TV2 var de første til at få nys om nyheden. I et interview med TV2 NEWS udtaler Direktør og medstifter i Motivu, Morten Nørsten, at det har skabt en ny bølge, som betyder at motivu i fremtiden vil satse større.

-Det er en kæmpe blåtstempling! Jeg er stadig i chok over den massive interesse siden i morges.

Trods store fremtidsplaner er fokus fortsat på de danske idrætsforeninger:

-Vi har gjort alt hvad vi kunne for at udvikle et godt produkt og det har kun været muligt i samarbejde med de danske, frivillige idrætsforeninger og sportklubber, som har brugt motivu, fortæller Morten Nørsten i interviewet med TV2.

Platformen er midlertidigt nede – forvent lange svartider
Den pludselige store interesse betyder, at platformen midlertidigt er nede.

– Der arbejdes lige nu på højtryk på at få motivu.dk til at køre igen, men brugerne må desværre forvente langsommere indlæsning og kø, skriver Morten Nørsten i en mail til TV2.

Se hele interviewet med TV2 her